Suxes - Iloisten ihmisten seurusteluravintola!
Karaoke

Joka torstai ja sunnuntai vietämme iltaa karaoken merkeissä klo 20 alkaen.

Ylpeänä voimme sanoa, että monet kehuvat karaokeamme kaupungin parhaaksi sekä kappaleiden, laulupaikan, äänentoiston että tunnelman vuoksi.

Karaoke- ja musiikkijärjestelmämme toimittaja on Singa, joka kehittää järjestelmää koko ajan ja aivan uusiakin kappaleita tulee listoille tiheään. Järjestelmässä on yli 100 000 kappaletta, joita voit selailla täällä.

Lauluvuoron varaus on helppoa. Et tarvitse erillisiä lappuja tai koodeja, vaan käyt suoraan karaokevetäjälle sanomassa haluamasi kappaleen, joka kirjaa sen järjestelmään mahdollisten erikoistoiveidesi kera. Karaokeruuduilla näkyvät seuraavien esiintyjien nimet ja odotusajat.

Voit myös ladata karaokejärjestelmämme toimittajan Singan sovelluksen älylaitteeseesi. Sovelluksen käyttö on maksutonta ja sillä voit selata ajantasalla olevia kappalelistoja. Tulostetut versiot luonnollisesti laahavat aina jäljessä. Sovellukseen voit tehdä maksuttoman tilin tai kirjautua sisään Facebook-tunnuksella, jonka jälkeen voit omasta laitteestasi laittaa karaokekappaleita jonoon.

Sovelluksen latauslinkit:
Android
Apple